Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Credite de până la 10.000 de lei pentru producătorii de legume

O instituție financiară nebancară (IFN) anunță lansarea unui credit destinat legumicultorilor înscriși în programul de stimulare a producției de tomate în România.

Mihai Diac 0 comentarii

Creditul Punte Tomatina este lansat de Patria Credit IFN, în contextul epidemiei de coronavirus și a stării de urgență, care au pus deja mari probleme agricultorilor din România.

Creditul se adresează legumicultorilor înscriși în programul de stimulare a producției de tomate. Prin acest credit se acordă, în avans, o sumă de până la 10.000 de lei, cu condiția ca această sumă să reprezinte cel mult 70 la sută din subvenția aprobată. Creditul se acordă rapid, banii fiind disponibili în doar două zile de la solicitarea creditării, iar plata se realizează în momentul încasării subvenției.

Patria Credit IFN SA este o instituție financiară nebancară specializată în finanțarea agricultorilor și a microintreprinderilor, în special din mediul rural.

Comentarii

loading...