Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Creșterea ROBOR dă frisoane persoanelor împrumutate la bănci

Creșterea ROBOR dă frisoane persoanelor împrumutate la bănci

ROBOR la 3 luni și ROBOR la 6 luni continuă să crească zilnic, spre îngrijorarea persoanelor care au contractate credite la care dobânda se calculează funcție de acești indicatori.

Petronel Tudor 0 comentarii

ROBOR la 3 luni are marți valoarea de 2.09%, în creștere față de 2,07%, valoare anunțată ieri de Banca Națională a României.

ROBOR la 6 luni este, de asemenea, mai mare față de ziua precedentă și a ajuns la 2,10% față de 2,07% cât a fost el anunțat pentru ziua de luni.

Creditele de consum, dar și creditele imobiliare sunt acordate clienților pentru dobânzi ce sunt calculate prin adunarea unei marje fixe și indicele ROBOR la 3 luni sau ROBOR la 6 luni.

Comentarii

loading...