15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăEconomieCum sa salvezi timp, bani si resurse folosind serviciile unei firme de...

Cum sa salvezi timp, bani si resurse folosind serviciile unei firme de curatenie

Daca esti din Constanta si ai o afacere de orice fel, fie ea corporate, sau doar un birou micut, un magazin retail sau un restaurant, cu siguranta ai intampinat si tu problema… curateniei. In special intr-un loc cu potential turistic, unde este imposibil de evitat traficul, aglomeratia, un numar mare de oameni care vin si pleaca, este extrem de dificil sa gasesti timpul pentru a efectua o curatenie perfecta in spatiul de lucru. Aceasta sarcina implica nu doar timp, ci si resurse financiare, forta de munca pe care probabil nu le ai la dispozitie. De aceea, atunci cand te gandesti sa apelezi la serviciile unei firme de curatenie din Constanta, vei avea parte numai de beneficii:

1. Economisesti timp

Faptul ca ai dat cu aspiratorul pe mocheta si ai sters praful ici-colo nu inseamna ca ai efectuat o curatenie in profunzime. Curatenia profesionala implica mult mai mult timp, pe care probabil nu il ai la dispozitie, deoarece ai alte probleme de rezolvat. Majoritatea firmelor de curatenie ofera acest tip de serviciu pe timp de noapte, sau in afara orelor de program, asa ca te vei trezi de-a dreptul “peste noapte” cu un birou sau un spatiu de lucru sclipitor de curat, fara sa trebuiasca sa misti un deget.

2. Economisesti bani

Probabil ca te gandesti cum anume poti economisi bani, platind pentru un serviciu pe care il poti face chiar tu sau angajatii tai. Ei bine, firmele de curatenie fac mai mult decat doar sa aspire sau sa stearga praful. Acestia mentin curatenia  spatiului si folosesc doar produse profesionale, care nu dauneaza tesaturilor sau suprafetelor, asa ca nu va trebui sa schimbi regulat mocheta, parchetul sau mobilierul. Cu alte cuvinte, mentenanta regulata a curateniei te va ajuta sa prelungesti “durata de viata” a biroului sau spatiului in care se desfasoara activitatea firmei.

3. Economisesti resurse

Unele firme cheltuie sume importante pe produse de curatenie sau se folosesc de angajati pentru a face curatenie, doua lucruri care sunt mai degraba dezavantajoase. Angajand o firma de curatenie, care folosesc propriile lor solutii si echipamente te vor ajuta sa tai din cheltuielile in plus si mai mult, nici nu va trebui sa iti impovarezi angajatii cu sarcini care nu apartin de fisa postului lor pentru curatarea birourilor.

Atunci cand ai nevoie de o curatenie temeinica, precum si de intretinere, firmele de curatenie sunt mereu cea mai buna optiune, deoarece ofera rezultate reale intr-un timp scurt, folosind doar personal competent si resurse profesionale.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă