Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Muncii va interzice cumularea pensiei cu salariul

Ministerul Muncii va interzice cumularea pensiei cu salariul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că o echipă din subordinea ei lucrează la un proiect de lege care va interzice cumularea pensiei cu salariul, pentru angajații instituțiilor de stat.

Mihai Diac 0 comentarii

"Se lucrează la un proiect de lege în cadrul echipei mele la Ministerul Muncii, am făcut o primă lectură a unei variante pe care echipa mi-a prezentat-o, urmează să o finalizăm pe măsură ce colectăm toate informaţiile legate de persoanele cărora li s-ar aplica o asemenea prevedere", a precizat, sâmbătă, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ea a precizat că, dacă o persoană iese la pensie dintr-o insituție de stat și apoi se reangajează, se poate trage concluzia că "poate munci în continuare", astfel că ar trebui să renunțe la pensie, dacă primește din nou salariu.

Comentarii

loading...