Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Dăncilă cere ca autostrada Comarnic - Brașov să fie discutată în ședința CSAT

Premierul Viorica Dăncilă solicită Consiliului Suprem de Apărare a Țării (CSAT) să declare programul autostrăzii Comarnic - Brașov drept proiect de importanţă naţională sau de infrastructură critică.

Mihai Diac 0 comentarii

„Autostrada Comarnic-Braşov este în parteneriat public-privat (...). Eu am luat hotărârea, împreună cu colegii mei, să scoatem din parteneriat public-privat, iar în prima şedinţă de CSAT această autostradă să devină de importanţă naţională sau de infrastructură critică, astfel încât să putem să demarăm cît mai repede lucrările la această autostradă”, a anunţat, duminică, la Ploieşti, premierul Viorica Dăncilă.

Declarația premierului intervine după ce, în vara anului 2018, Ministerul Transporturilor a decis să renunţe la colaborarea cu Banca Mondială în vederea acestui proiect şi a anunțat că autostrada trebuie construită în parteneriat public-privat.

Comentarii

loading...