7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăEconomieDe ce sa achizitionezi un program de gestiune – Avantajele sistemului ERP

De ce sa achizitionezi un program de gestiune – Avantajele sistemului ERP

Companiile mici, medii si mari pot beneficia de variate programe de gestiune, in functie de activitati si necesitati. Un sistem bine implementat nu face altceva decat sa usureze anumite sarcini in companie, majoritatea legate de contabilitate, analize financiare si chiar evidenta salariilor in firma. Descopera cateva dintre avantajele automatizarii activitatilor si functionalitatile programelor de gestiune.

Iata de ce este recomandat un software ERP pentru compania ta!
 

Solutii eficiente oferite de un program de gestiune

Fiecare companie este diferita si presupune diverse activitati, in functie de scopurile pentru care a fost infiintata. Pentru a usura sarcinile de lucru intr-o firma, este recomandata achizitionarea unui program complet de gestiune care sa cuprinda module diverse, potrivite fiecarui tip de activitate.

Automatizarea operatiunilor este importanta pentru bunul mers al afacerilor, de aceea, un ERP software de la Ciel poate fi solutia optima pentru tine. Astfel, cu ajutorul acestuia se poate tine o evidenta clara a tuturor informatiilor de business, financiare, contabile, inventariere si multe altele. Iata de ce o asemenea alegere este avantajoasa pentru detinatorii de afaceri din Romania:

 

●     Instalarea unui astfel de software se face in doar cativa pasi, fara prea mari eforturi.

●     Personalizarea documentelor se realizeaza destul de usor, cu ajutorul programului ales.

●     Aplicatia permite lucrul rapid, odata ce setarile au fost implementate.

●     Suport si mentenanta sunt oferite oricand este cazul.

●     Customizarea este parte din achizitie si se realizeaza conform cerintelor companiei.

 

Pe langa aceste aspecte, este important de subliniat faptul ca un astfel de program de gestiune este ferit de erori, iar executarea diferitelor procese se face destul de rapid.

 

Automatizarea, cheia afacerii taleSimplificarea modului de lucru, mai ales in companiile cu cifre mari de afaceri, este importanta pentru o directie pozitiva si corecta de business. Aici, automatizarea joaca un rol important, iar antreprenorii stiu ca aceasta reprezinta un pas firesc in evolutie si dezvoltare. Generarea automata a documentelor, trimiterea datelor financiare catre institutiile relevante asa cum este ANAF, calcularea automata a amortizarilor, verificarea taxelor, importul de facturi contabile, verificarea statusului financiar si generarea de note contabile in functie de necesitati, iata doar cateva elemente importante ce tin de automatizarea multor activitati si sarcini consumatoare de timp.

Pe langa functionalitatile mentionate mai sus, clientii pot beneficia de un model de email personalizat, cu ajutorul caruia sa se poata realiza transmiterea corecta a documentelor companiei catre terti.

 Astfel, automatizarea este cu siguranta un avantaj de luat in considerare pentru compania ta, indiferent de marime, activitati sau numar de angajati.

 

Testarea software-ului inainte de achizitie – Este posibil acest lucru?

Sigur ca da, exista posibilitatea de a testa un program de gestiune inainte de cumpararea acestuia. Verificarea produsului este un pas important pentru ca astfel iti poti da seama daca functionalitatile oferite se potrivesc cu tipul de activitati. Este firesc sa ceri detalii si chiar personalizari de software, daca esti sigur ca un asemenea program iti va imbunatati modul de lucru. Nu ezita sa pui intrebari si sa ceri informatii complete despre serviciile oferite pe care urmeaza sa le achizitionezi.

 

Asadar, cumpararea unui program de gestiune poate simplifica modul de lucru intr-un procentaj destul de mare si poate aduce un plus de valoare operatiunilor unei companii, in fata colaboratorilor si nu numai.

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă din MAI şi Institutului „Cantacuzino”

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se află și decretele privind acordarea Drapelului de luptă...

Migraţia ilegală la frontierele României a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%

Vești bune de la granițele României. Migrația ilegală a scăzut, în primele două luni ale acestui an, cu 35%, transmite MAI. Reducerea semnificativă a migrației...

Amenințarea teroristă cuprinde Europa. Italia a ridicat nivelul de securitate la maxim

Italia a anunţat că „vigilenţa şi controalele vor fi sporite” înainte de sărbătoarea religioasă de Paşte, ca urmare a atacului terorist petrecut la Moscova...
Ultima oră
Pe aceeași temă