Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De la panouri solare la transport subteran. Dumitru Șodolescu este noul director al Metrorex

De la panouri solare la transport subteran. Dumitru Șodolescu este noul director al Metrorex

Consiliul de Administrație al Metrorex l-a desemnat în funcția de director general pe Dumitru Șodolescu.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Acesta îl înlocuiește în funcție pe Ion Constantinescu, al cărui mandat expira vineri, 3 martie 2018. Noul director general a fost numit de către Consiliul de Administrație al Metrorex pentru a asigura interimatul pe o perioadă de patru luni, conform prevederilor legale ale OUG nr. 109/2011.

Dumitru Șodolescu este de profesie inginer, absolvent al Facultății de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic București și are experiență în domeniile energie, proiectare și investiții. Dumitru Șodolescu a ocupat funcții de top management în mai multe companii private, se arată în comunicatul dat publicității de Metrorex.

Mai exact, Șodolescu a lucrat ani buni la concernul suedez ABB, subsidiara din România, iar în ultima perioadă a fost CEO la Bomax Group, care se ocupă cu energia regenerabilă, în special cu panouri solare.

Comentarii

loading...