Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Depozitele populaţiei şi firmelor au crescut cu 7,7% în luna iunie

Depozitele populaţiei şi firmelor au crescut cu 7,7% în luna iunie

Depozitele bancare ale persoanelor fizice şi juridice din România au înregistrat un avans de 7,7% în iunie (3,7% în termeni reali), faţă de aceeaşi lună a anului anterior, până la 336,975 miliarde de lei (71,36 miliarde de euro), arată datele Băncii Naţionale a României (BNR).

Rl online 0 comentarii

În mai, faţă de aceeaşi lună a anului anterior, depozitele bancare ale persoanelor fizice şi juridice din România au înregistrat un avans de 9,1% (4,8% în termeni reali), faţă de aceeaşi lună a anului anterior, până la 336,644 miliarde de lei (71,3 miliarde de euro).

În iunie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, depozitele în lei ale populaţiei au crescut cu 8,7%, până la 124,396 miliarde lei.

Totodată, depozitele în lei ale firmelor au avansat cu 0,8%, până la 95,67 miliarde lei.

Depozitele în valută ale populaţiei şi firmelor au crescut cu 12,9%, până la 116,91 miliarde lei.

Comentarii

loading...