Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Directorul general al Companiei de Aeroporturi a demisionat

Directorul general interimar al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), George Alexandru Ivan, a demisionat, a anunțat un comunicat publicat de CNAB.

Mihai Diac 0 comentarii

"În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar", se arată în comunicatul CNAB.

În urma acestei demisii, George Alexandru Ivan a intrat într-o perioadă de preaviz de 30 de zile, conform prevederilor contractului de mandat.

George Alexandru Ivan fusese numit director general interimar al CNAB în aprilie 2019.

Comentarii

loading...