Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi candidaţi îşi dispută postul de vicepreşedinte al ANRE

Doi candidaţi îşi dispută postul de vicepreşedinte al ANRE

Doi candidaţi îşi dispută postul de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), rămas liber după demisia lui Henorel Soreaţă.

Florin Budescu 0 comentarii

Este vorba de Gabriela Moroianu, director al publicaţiei Focus Energetic, jurnalist cu peste 20 de ani de experienţă, şi Marian Neacşu, fost deputat şi secretar general al PSD, în prezent Pro România.

 

Fostul vicepreşedinte era susţinut de Liviu Dragnea

Miercuri, la ora 9.00, este programată şedinţa comisiilor de specialitate care vor audia candidaţii, urmând ca, de la ora 14.00, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, să aibă loc votul, Marian Neacşu având cele mai mari şanse să fie avizat pentru postul de vicepreşedinte al ANRE.

Surse din instituţie susţin că fostul vicepreşedinte Henorel Soreaţă ar fi fost susţinut de fostul lider PSD Liviu Dragnea, că a demisionat, însă când a vrut să revină asupra deciziei, solicitarea nu i-a mai fost admisă.

Aceleaşi surse afirmă că Henorel Soreaţă va rămâne director general în cadrul ANRE. Marian Neacşu a plecat în luna februarie din PSD, înscriindu-se în Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Comentarii

loading...