Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.republikanews.ro

Foto: www.republikanews.ro

Dragnea: Anul 2017 a fost foarte plin și tensionat dar programul de guvernare a fost îndeplinit

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că, deși anul 2017 a fost "foarte plin și tensionat", programul de guvernare a fost îndeplinit.

Mihai Diac 0 comentarii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că 2017 a fost un an "foarte plin şi tensionat", cu multe "răzbunări" şi "fumigene", însă coaliţia majoritară a reuşit să pună în practică programul de guvernare, informează Agerpres.

"Un an foarte plin, foarte tensionat, mult prea tensionat, un an cu multe răzbunări, dar, în acelaşi timp, cu foarte mult zgomot şi cu foarte multe fumigene, dar, în acelaşi timp, s-a reuşit, împotriva tuturor acestor acţiuni, ca această coaliţie de guvernare, prin Guvernul său, să pună în practică ceea ce prevăzuse în program pentru 2017. Deci, sunt şi satisfacţii pentru că ceea ce am promis s-a realizat într-o mare măsură şi supărări pentru atmosfera din acest an care nu prea e o atmosferă propice pentru dezvoltarea statului român", a răspuns Liviu Dragnea, întrebat cum caracterizează anul 2017.

Potrivit liderului PSD, actuala guvernare reuşeşte să încheie anul 2017 cu un deficit bugetar sub trei la sută.

"Reuşim să încheiem anul cu un deficit sub 3% în condiţiile în care ni se spune de o perioadă foarte mare că vom depăşi 3% şi că vom intra sub incidenţă. Am reuşit să adoptăm măsurile pe care le-am anunţat în campania electorală care să ducă la creşterea veniturilor populaţiei, am reuşit să gestionăm creşterea bugetului apărării la 2% din PIB şi asta a dat posibilitatea pentru MApN să încheie contracte foarte importante pentru sistemul nostru de apărare", a adăugat Dragnea.

El a spus că anul se încheie în mod echilibrat.

"Toate previziunile negative pe care le-am primit aproape din toate părţile, începând cu preşedintele României, instituţii internaţionale, Opoziţie, alţi comentatori se pare că nu s-au adeverit şi încheiem anul într-un mod echilibrat şi respectând ceea ce ne-am angajat atunci când am fost în campania electorală şi când am adoptat programul de guvernare în Parlament", a susţinut Dragnea.

Comentarii

loading...