Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tramvai Bucur   (Foto: youtube)

Tramvai Bucur (Foto: youtube)

După anularea licitației cu Turcia, noile tramvaie se construiesc la București

Societatea de Transport București (STB) construiește 18 tramvaie noi, model Bucur LF-CA, anunță un comunicat de presă al STB.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit comunicatului STB S.A., construirea celor 18 tramvaie noi se face în urma unui acord - cadru în valoare de 6,37 milioane de euro, atribuit pe bază de licitație.

Scopul procedurii de achiziție a fost amenajarea interioară și exterioară (inclusiv proiectare / design) pentru construcția acestor 18 vehicule. Până la data limită de depunere a ofertelor, 6 septembrie 2019, STB a primit o singură ofertă. Aceasta a venit din partea asocierii de firme Ingenious Machinery Solutions SRL – Support Real IFN SA – Railtec Systems Integrations SRL.

Comentarii

loading...