După vizita premierului la firma Dacia, Ministerul de Interne va cumpăra mașini noi

După vizita premierului la firma Dacia, Ministerul de Interne va cumpăra mașini noi

Poliţia Română va fi dotată cu mai multe autovehicule Dacia Duster, Logan şi Dokker, după ce vor fi semnate, vineri, acordurile de achiziţie şi furnizare, informează un comunicat publicat de Ministerului Afacerilor Interne. transmis miercuri

Mihai Diac 0 comentarii

Ministerul Afacerilor Interne a difuzat, miercuri, acest comunicat, după ce ministrul Marcel Vela s-a întâlnit cu o delegaţie condusă de Christophe Dridi, directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare şi a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliţiei Române.

"Pentru Poliţia Română este esenţial să creştem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliţie din ţară, întrucât ştim foarte bine că reducerea timpilor de intervenţie operativă salvează vieţi. Dorinţa noastră este de a proteja angajaţii Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor şi de avea în dotare autovehicule noi şi performante produse în România, pentru toate intervenţiile noastre", a declarat ministrul Marcel Vela.

Comentarii

loading...