Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Economia lumii se va contracta cu 5,2 la sută în anul 2020, estimează Banca Mondială

Economia lumii se va contracta cu 5,2 la sută în anul 2020, estimează Banca Mondială

Din cauza crizei generate de pandemie, economia mondială se va contracta cu 5,2 la sută pe parcursul anului 2020, estimează Banca Mondială.

Mihai Diac 0 comentarii

Banca Mondială menționează, luni, 8 iunie, că pandemia de coronavirus din anul 2020 a avut un impact "rapid şi masiv" asupra majorității țărilor, deși aceastea au inițiat sau au beneficiat de măsuri solide de asistenţă financiară.

Drept urmare, economia lumii se va contracta cu 5,2 la sută în anul 2020, estimează Banca Mondială.

Acum două luni, în aprilie, Fondul Monetar Internaţional (FMI) estima o contracţie globală mai redusă, de 3 la sută, până la finalul anului 2020.

Comentarii

loading...