Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Economisirea- singura modalitate de garantare a unei bătrâneți liniștite

Economisirea- singura modalitate de garantare a unei bătrâneți liniștite

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Într-o lume în care insecuritatea financiară tinde să se transforme într-o constantă a vieții noastre cotidiene, mai există o singură soluție pentru a ne asigura bătrânețile, din punct de vedere financiar. Este vorba despre economisire, instrumentul financiar care ne poate garanta o viață liniștită atunci când nu vom mai deține controlul asupra voinței noastre.

De aceea, gândește-te încă de la tinerețe, atunci când încă mai deții puterea de a gestiona finanțele într-un mod cât mai avantajos, cum îți vei asigura ultimii ani ai vieții. Desigur, acum, când ești tânăr, există o serie de tentații în jur, mai ales că o mulțime de firme împrumuturi rapide îți oferă posibilitatea de a obține bani doar pe baza salariului. Dar, mai bine ia în calcul să începi un plan de economisire, pentru că la bătrânețe o să primești mai greu un împrumut!

Controlează-ți bunăstarea financiară pe termen lung cu ajutorul economiilor!

Gândește-te la economiile pe care vei reuși să le faci lunar ca la:

  • modalitate prin care îți asiguri controlul asupra situației tale financiare actuale, cât și asupra celei viitoare;
  • formă prin care poți să-ți stabilești un stil de viață bazat pe exploatarea cât mai eficientă a resurselor tale financiare;
  • Un mod prin care îți poți demonstra ție însuți că poți avea grijă atât de tine, cât și de familia ta, acum și pe viitor;
  • asigurare financiară prin intermediul căreia îți poți permite să acționezi imediat în momentele în care beneficiezi de diverse oportunități pentru a-ți crește nivelul de economisire.

Atunci când ai banii tăi la dispoziție nu doar că deții controlul financiar care să-ți ofere posibilitatea de a traversa cu ușurință diversele situații la care te expune viață, ci dispui și de o modalitate prin care îți poți planifica existența într-un mod mai avantajos. Orice schimbare de natură economică poate fi înfruntata cu mai multă încredere, cu calm și știind că ai o soluție de rezervă.

Banii strânși pentru bătrânețe nu înseamnă doar sumele virate lunar în bugetul de pensie (de stat și pilonul II, pensie facultativă), ci și deschiderea unei linii de economisire de tip pensie privată. Plus, o cont de economii, în care să-ți virezi o parte din banii pe care ii economisești în fiecare lună.

Poate ți se pare un efort mult prea mare, dar atunci când înveți să faci economii, cu siguranță că vei identifica cele mai mai avantajoase moduri prin care banii să rămână într-un număr cât mai ridicat în buzunarele tale. Vei observa că economisirea se va transforma într-o caracteristică definitorie a vieții tale, va deveni o parte din stilul tău de viață și îți va oferi alternative mult mai benefice de a te bucura de propria existență.

Banii pe care îi vei câștiga lunar vor fi mai bine repartizați și îți vei permite să ai parte și de împlinirea nivelului secund al existenței oricărui om, cel în care acesta își valorifica dorințele. Economisind vei trece de la nivelul de bază, cel al supraviețurii financiare către nivelul superior, cel al asigurării bunăstării financiare, de-a lungul întregii existențe!

Comentarii

loading...