Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ENEL, măsuri revoluționare în domeniul resurselor umane și tehnologice

ENEL, măsuri revoluționare în domeniul resurselor umane și tehnologice

Gigantul italian Enel îşi trimite sute de angajaţi şi manageri într-o unitate specializată pe noile tehnologii, denumită Enel X, potrivit Bloomberg.

Rl online 0 comentarii

Unitatea are ca sarcină găsirea unor noi surse de venit pentru Enel şi transformarea companiei într-una de tehnologie.

“Suntem un Google din zona energiei. Modelele de afaceri sunt aceleaşi”, a afirmat directorul general al Enel X, Francesco Venturini, într-un interviu.

Spaţiile din Enel X sunt separate de sediul central al companiei pentru a permite angajaţilor să gândească mai liber, potrivit Bloomberg.

Enel X se va concentra pe patru mari direcţii: baterii şi mobilitate, consultanţă, servicii broadband şi case inteligente.

Această schimbare a companiei reflectă transformarea profundă care are loc în domeniul energiei în contextul unor schimbări la nivelul politicilor guvernamentale, a unei competiţii tot mai dure şi a unor profituri mai mici obţinute la vânzarea de active.

Pentru a găsi noi surse de creştere a veniturilor, Enel are în plan şi extinderea pe zona de downstream, informează news.ro.

Comentarii

loading...