Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Dragnea: „Am foarte mare încredere în legea bugetului”

Liviu Dragnea: „Am foarte mare încredere în legea bugetului”

Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, vineri, că este mulţumit de proiectul de buget pe anul 2018, votat de Parlament, el arătând că acest buget va asigura venituri mai mari atât pentru români, ca persoane fizice, cât şi pentru firmele din România.

Rl online 0 comentarii

Întrebat dacă e mulţumit de proiectul de buget adoptat vineri de Parlament, Dragnea a răspuns: „Da, practic suntem la finalizarea ultimei şedinţe de plen reunit, s-au adoptat azi cele 2 legi - bugetul de stat şi asigurările sociale de stat”.

„Am foarte mare încredere în legea bugetului, este un buget care va continua dezvoltarea României şi va continua măsurile prin care atât românii ca persoane fizice cât şi firmele din România vor avea venituri mai mari”, a adăugat Dragnea.

El a spus că bugetul asigurărilor sociale de stat este un buget care confirmă continuarea programului de guvernare al PSD în ceea ce priveşte măsurile din domeniul social.

„A fost un vot destul de consistent care arată încrederea unei majorităţi serioase din Parlament în legea bugetului de stat”, a mai spus Dragnea.

Plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului au votat proiectul de buget pentru anul 2018, acesta fiind construit pe o creştere economică de 5,5%, inflaţie medie anuală de 3,1%, curs mediu de 4,55 lei/euro şi câştig salarial mediu net lunar de 2.614 lei.

Comentarii

loading...