Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Eugen Teodorovici, participă marţi la ECOFIN

Eugen Teodorovici, participă marţi la ECOFIN

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, va participa marţi la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice şi Financiare al Uniunii Europene (ECOFIN), desfăşurată la Bruxelles.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al ministerului de resort, pe 5 decembrie, membrii Guvernului vor avea o întrevedere cu secretarul general al Consiliului UE, Jeppe Tranholm-Mikklesen, şi vor participa la dejunul de lucru cu membrii Colegiului Comisarilor.

Pe agenda acestor reuniuni va figura colaborarea dintre Executiv şi Secretariatul General al Consiliului şi Comisia Europeană pe perioada deţinerii Preşedinţiei Consiliului UE de către ţara noastră.

De asemenea, în marja acestor reuniuni, ministrul Finanţelor va avea o întrevedere cu Valdis Dombrovskis, vicepreşedintele Comisiei Europene şi comisar european pentru moneda euro şi dialog social.

Comentarii

loading...