Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Farmaciile Sensiblu vor face parte din grupul care deține și casele de pariuri Fortuna

Farmaciile Sensiblu vor face parte din grupul care deține și casele de pariuri Fortuna

Tranzacţia dintre A&D Pharma, liderul pieţei de distribuţie de medicamente prin compania Mediplus Exim şi cel de-al doilea jucător din piaţa de retail de profil cu reţelele Sensiblu şi Punkt şi fondul ceh de investiţii Penta Investments s-a semnat la finalul săptămânii trecute.

Rl online 0 comentarii

Cei patru antreprenori care controlează grupul A&D Pharma, alcătuit din mai multe divizii, au negociat vânzarea afacerilor din distribuţie şi retail către fondul de investiţii Penta Investment din Cehia. Cehii au mai negociat anterior preluarea A&D Pharma acum mai bine de cinci ani, însă atunci înţelegerea a căzut.

Grupul A&D Pharma este controlat de Walid Abboud, Roger Akoury, Ludovic Robert şi Michel Eid, fiind liderul pieţei de distribuţie de medicamente prin lanţul de farmacii Sensiblu şi distribuitorul Mediplus Exim. Mediplus Exim a avut, anul trecut, un profit de peste 100 de milioane de lei şi o cifră de afaceri netă de aproape 4 miliarde de lei, conform datelor publicate de Ministerul Finanţelor.

Sensiblu a raportat, în 2016, un profit de peste 31 de milioane de lei şi o cifră de afaceri de 1,6 miliarde de lei, potrivit datelor transmise către Ministerul de Finanțe.

Comentarii

loading...