Breviar

Norme pentru protejarea clientilor societatilor de leasing Romania va avea pentru prima data un organism care va supraveghea activitatea firmelor de leasing, acesta fiind Banca Nationala, a declarat presedintele Comisiei de finante-banci ...

Rl online 0 comentarii

Norme pentru protejarea clientilor societatilor de leasing

Romania va avea pentru prima data un organism care va supraveghea activitatea firmelor de leasing, acesta fiind Banca Nationala, a declarat presedintele Comisiei de finante-banci din Senat, Varujan Vosganian. "In domeniul finantelor, PNL are ca prioritate legislativa promovarea unui proiect de lege ce vizeaza reglementarea conditiilor de infiintare si de functionare a unei societati de leasing", a afirmat senatorul liberal. El a precizat ca se doreste introducerea unui set de norme care sa protejeze clientii societatilor de leasing. Astfel, acestea vor trebui sa aiba un capital social de minimum 100.000 de euro, probabil mai mare, chiar in cazul leasingului imobiliar. Totodata, BNR va urmari adecvarea capitalului la expunere. "In alta ordine de idei, in anul 2006 se vor aplica doar modificarile aduse Codului Fiscal pana in iunie 2005", a spus senatorul liberal.

Campania pentru firme

Banca Transilvania ofera cardul MasterCard FORTE si serviciul de Internet Banking BT 24 in cadrul unei campanii care se adreseaza companiilor. Cardul MasterCard FORTE are o perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru retragerile de numerar, efectuarea de plati la comercianti iar BT 24, serviciul de Internet Banking, ofera mobilitate, operativitate, siguranta si asistenta gratuita pentru efectuarea operatiunilor obisnuite.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...