Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Datoria externa a Romaniei este de peste 29 miliarde de euro

Datoria externa pe termen mediu si lung a inregistrat la 31 ianuarie nivelul de 24,279 miliarde euro, in scadere cu 0,7% fata de perioada similara din 2005, a anuntat Banca Nationala a Romaniei (BNR). Datoria externa publica si public garantata a ...

Rl online 0 comentarii

Datoria externa pe termen mediu si lung a inregistrat la 31 ianuarie nivelul de 24,279 miliarde euro, in scadere cu 0,7% fata de perioada similara din 2005, a anuntat Banca Nationala a Romaniei (BNR). Datoria externa publica si public garantata a consemnat un sold de 11,227 miliarde de euro si a reprezentat 46,2% din datoria externa pe termen mediu si lung. Deficitul de cont curent al balantei de plati a atins 391 milioane euro in luna ianuarie, cu 70,7% mai ridicat decat in perioada similara a anului 2005, potrivit datelor provizorii anuntate de BNR. Schimburile comerciale au avut un sold negativ de 438 milioane de euro, in timp ce veniturile au inregistrat un deficit de 204 milioane de euro, in scadere cu 11 milioane de euro fata de ianuarie 2005.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...