Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La Romaero, 40 de miliarde de lei pentru centrul de mentenanta

In urma rectificarii bugetare, Romaero va primi circa 40 de miliarde de lei exclusiv pentru investitia in centrul de mentenanta pentru aeronavele C130 Hercules, restul banilor necesari urmand a fi acoperiti de companie prin credite comerciale, a ...

Rl online 0 comentarii

In urma rectificarii bugetare, Romaero va primi circa 40 de miliarde de lei exclusiv pentru investitia in centrul de mentenanta pentru aeronavele C130 Hercules, restul banilor necesari urmand a fi acoperiti de companie prin credite comerciale, a anuntat ministrul Economiei, Codrut Seres. Potrivit ministrului Seres, in bugetul Ministerului Economiei si Comertului (MEC) pentru anul 2005 nu au fost incluse initial fonduri pentru investitii la Romaero, in timp ce pentru Romarm erau alocate 198 miliarde lei. La prima rectificare bugetara, MEC a renuntat la 60 miliarde lei din aceasta suma. 50 miliarde lei au fost alocate de MEC pentru Romarm, restul de 88 miliarde lei urmand a fi directionate, la urmatoarea rectificare bugetara, companiei Romaero. Seres a anuntat finalizarea raportului de evaluare a patrimoniului Romaero, pe baza caruia urmeaza sa fie efectuata o majorare de capital al societatii. Ministrul Economiei a afirmat ca privatizarea societatii Romaero "urmeaza sa fie efectuata in momentul in care va fi identificat un investitor strategic, iar nu unul imobiliar, care sa ofere pretul corect".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...