Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi programe SAPARD

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost ...

Rl online 0 comentarii

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE. "Hotararea a fost luata in vederea verificarii prealabile a formei si continutului documentatiei depuse de potentialii beneficiari pentru ca in momentul lansarii oficiale a sesiunii de depunere a proiectelor eventualele erori sa fie remediate in timp util", a anuntat agentia. Cererile de finantare se pot depune la centrele regionale de plati pentru dezvoltare rurala si pescuit. Solicitantii de fonduri europene pot depune proiecte care vizeaza: imbunatatirea structurilor in vederea realizarii controlului de calitate veterinar si fitosanitar, pentru calitatea produselor alimentare si pentru protectia consumatorilor (in valoare totala de 41 milioane de euro); constituirea grupurilor de producatori (13 milioane de euro), promovarea unor metode agricole de productie destinate sa protejeze mediul si sa mentina peisajul rural (39 milioane de euro) si silvicultura (127 milioane de euro).

Citește totul despre:

Comentarii

loading...