Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Piata gazelor naturale, liberalizata complet la 1 iulie 2007

Piata gazelor naturale va fi integral liberalizata la 1 iulie 2007, a anuntat ieri Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale (ANRGN). "La 1 ianuarie 2007 piata va fi integral liberalizata pentru consumatorii ...

Rl online 0 comentarii

Piata gazelor naturale va fi integral liberalizata la 1 iulie 2007, a anuntat ieri Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale (ANRGN). "La 1 ianuarie 2007 piata va fi integral liberalizata pentru consumatorii nerezidentiali. De la 1 iulie 2007, chiar si acestia isi vor putea alege furnizorul", a explicat Agatha Peptea, director in cadrul ANRGN, cu prilejul simpozionului "Reabilitarea sistemului energetic din Romania: costuri si beneficii". Liberalizarea pietei va presupune conditii similare de valorificare a gazelor naturale pentru toti furnizorii, diversificarea surselor de import, stabilirea preturilor pe piata in functie de cotatiile combustibililor alternativi. Vor ramane in continuare reglementate activitatile de inmagazinare subterana, transport si distributie.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...