10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProgramul bancilor in perioada denominarii

Programul bancilor in perioada denominarii

Banca Daewoo

Banca Daewoo nu va avea program de lucru cu publicul in zilele de 30 iunie si 1 iulie. POS-urile nu vor fi functionale in perioada 30 iunie-3 iulie inclusiv, in timp ce reteaua de bancomate va fi inchisa incepand cu 30 iunie, ora 22.00, pana la 1 iulie, ora 9.00. Posesorii de carduri emise de alte banci nu vor putea efectua ridicari de numerar de la ATM-urile bancii in perioada 30 iunie, ora 12.00 – 1 iulie, ora 12.00. Cardurile VISA emise de Banca Daewoo nu vor putea fi utilizate pentru efectuarea de tranzactii la comercianti sau la bancomatele altor banci, in tara sau in strainatate, incepand din 30 iunie, ora 12.00, pana in dimineata zilei de 1 iulie.

Banca Carpatica
Banca Comerciala Carpatica (BCC) Sibiu nu va efectua, in perioada 30 iunie-4 iulie, operatiuni de incasari si plati interbancare pentru clienti, intrucat vor fi oprite sistemele Transfond. In data de 30 iunie, banca va desfasura operatiuni de colectare a numerarului si de primire a acestuia in banca, precum si operatiuni de analiza si pregatire a documentatiilor de creditare. Operatiunile de plata a facturilor RomTelecom se vor efectua in data de 29 iunie pana la ora 12.00, urmand sa fie reluate din 4 iulie. BCC va efectua in data de 1 iulie, declarata zi nebancara de catre banca centrala, operatiuni de incasare in vederea constituirii de depozite, eliberari de numerar din depozitele desfiintate si operatiuni de schimb valutar.
In privinta ATM-urilor, banca va alimenta in permanenta cu numerar, pentru asigurarea permanenta a functionarii acestora.
Un numar de 11 ATM-uri vor fi configurate si alimentate cu lei noi, astfel incat, incepand cu ora 00.01 a zilei de 1 iulie, posesorii de carduri sa efectueze operatiuni cu leul nou.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă