Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Termen nelimitat pentru achizitionarea de calculatoare

Din 2006, cererile pentru achizitionarea de calculatoare prin ajutor financiar guvernamental se vor putea depune in fiecare an pana cel mai tarziu la 31 martie, parlamentarii transformand in termen nelimitat data-limita de 31 martie 2005, ...

Rodica Daniciuc 0 comentarii

Din 2006, cererile pentru achizitionarea de calculatoare prin ajutor financiar guvernamental se vor putea depune in fiecare an pana cel mai tarziu la 31 martie, parlamentarii transformand in termen nelimitat data-limita de 31 martie 2005, stabilita prin "Legea 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar in vederea stimularii achizitionarii de calculatoare". Modificarea termenului s-a facut prin Ordonanta de Urgenta 28/2005 emisa de Cabinetul Tariceanu si adoptata deja de parlamentari, ea fiind acum trimisa la promulgare. Guvernul a dorit, totodata, sa modifice structura calendarului pentru acordarea ajutorului pe anul 2005 ca urmare a aparitiei unor intarzieri in depunerea cererilor - o situatie pe care a considerat-o de o urgenta extraordinara. Masura legislativa se adreseaza familiilor defavorizate, care s-a demonstrat ca fie nu au posibilitatea sa se informeze, fie intampina dificultati in privinta accesului la informatii, practica demonstrand ca un numar mare de cereri au fost adresate, gresit, direct ministrului si inspectoratelor scolare judetene si nu unitatilor de invatamant, cum era prevazut in lege. Nemaipunand la socoteala ca ultimele doua saptamani din perioada de depunere a cererilor au coincis cu vacanta scolara, elevii fiind pusi in situatia ca, in momentul reluarii cursurilor, sa constate ca perioada de depunere a cererilor expirase.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...