Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firma Primăriei, Termoenergetica, are datorii de 600 de milioane de lei și n-a mai plătit de 5 luni

Firma Primăriei, Termoenergetica, are datorii de 600 de milioane de lei și n-a mai plătit de 5 luni

Compania ELCEN cere falimentul Companiei Municipale Termoenergetica, întrucât nu și-a mai plătit facturile din luna februarie.

Mihai Diac 0 comentarii

Compania Municipală Termoenergetica a ajuns la datorii de peste 600 de milioane de lei către principalul ei furnizor, ELCEN, motiv pentru care ELCEN îi cere falimentul.

ELCEN susține că Termoenergetica nu a mai plătit facturi către ELCEN din luna februarie 2020.

Compania Municipală Termonergetica este una dintre firmele înființate de Gabriela Firea în subordinea CGMB și este cea care a preluat activitatea RADET, care era tot în subordinea Primăriei Capitalei. RADET a dat faliment tot ca urmare că nu și-a mai plătit facturile către ELCEN.

ELCEN, la rândul ei, este subordonată Ministerului Economiei.

Comentarii

loading...