14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieFlorin Cîţu: IKEA nu va folosi bani de la buget pentru plata...

Florin Cîţu: IKEA nu va folosi bani de la buget pentru plata şomajului tehnic

”Mulţumesc IKEA şi vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societăţii care au mare nevoie de ajutor”, a transmis Cîţu.

”Tocmai am terminat o video-conferinţă cu doamna Sara Del Fabbro, CEO IKEA Southeast Europe şi doamna Violeta Nenita, Market Manager IKEA România în legătură cu decizia companiei de a nu folosi suma de 858.504 lei necesară plaţii şomajului tehnic pentru perioada 17 martie – 12 iunie”, a anunţat Florin Cîţu, conform News.ro.

Acesta a explicat că reprezentaţii IKEA au precizat că rezultatele companiei urmează să fie mai bune decât se aşteptau acum câteva luni de zile.

”Astfel compania IKEA a luat decizia de a nu folosi banii de la buget pentru plata şomajului tehnic. Aceasta decizie a companiei este încă o dovadă că am luat măsurile corecte la timpul potrivit şi am reuşit să reducem semnificativ impactul crizei economice asupra companiilor care activează în România.

Mulţumesc IKEA şi vă asigur că fondurile respective vor merge în acele segmente ale societăţii care au mare nevoie de ajutor”, a transmis Cîţu.

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă