Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Cîţu: Investiţiile, singura soluţie pentru creştere economică

Florin Cîţu: Investiţiile, singura soluţie pentru creştere economică

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că s-au făcut investiţii masive inclusiv în luna iunie, de la începuul anului fiind investită suma de 16,1 miliarde de lei, cea mai mare din ultimii 10 ani.

Florin Budescu 0 comentarii

”Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, afirmă ministrul Finanţelor, conform News.ro.

”Am continuat să investim MASIV şi în luna iunie şi se vede. 16.1 miliarde lei cheltuiţi pe investiţii în primele 6 luni din 2020! Cea mai mare sumă cheltuită pe investiţii în ultimii 10 ani”, a anunţat, într-o postare pe Facebok, Florin Cîţu.

Potrivit acestuia, ”socialistii lui Dragnea au cheltuit în aceeasi perioada DOAR 6 miliarde în 2017 şi 9 miliarde în 2018”.

”Am schimbat paradigma din prima zi de guvernare. Ne-am concentrat pe investiţii şi doar aşa am reuşit să eliminăm TOATE scenariile apocaliptice promovate de socialişti pentru a induce panica în rândul populaţiei. Toate aceste trompete TREBUIE să iasă public şi să le ceara scuze românilor. Investiţiile reprezintă singura soluţia pentru a genera creştere economică cu preţuri stabile pe termen lung şi locuri de muncă în sectorul privat”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

”Am spus din primul moment. Investim, iar economia privata o să răspundă pozitiv. Aşa a fost”, a mai afirmat Cîţu.

 

Comentarii

loading...