Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

FMI: România trebuie să se împrumute masiv pentru a asigura nevoile curente

FMI a confirmat că România trebuie să împrumute masiv bani pentru a-și asigura nevoile curente, susține senatorul PNL Florin Cîţu.

Mihai Diac 0 comentarii

Senatorul PNL Florin Cîţu anunță, într-o postare pe internet, că FMI a confirmat necesitatea României de a obține împrumuturi masive. Potrivit senatorului PNL, necesarul de finanţare al României a ajuns, în anul 2018, la circa 82 de miliarde de lei.

„Adio investiţii! FMI confirmă că România trebuie să împrumute masiv doar pentru cheltuieli curente! Ministerul Finanţelor Publice încearcă să ascundă informaţia, dar a publicat-o FMI. În ultimii doi ani MFP a prezentat din ce în ce mai puţine informaţii şi mereu cu întârziere. Este un comportament normal pentru un guvern care masluieste datele şi ascunde informaţii. Funcţionarii din MFP şi CNSP ştiu foarte bine că sunt părtaşi la măsluirea datelor şi distrugerea economiei. Toţi cei responsabili pentru situaţia în care a ajuns România astăzi, vor plăti”, a avertizat senatorul Florin Cîţu, într-un mesaj postat duminică, pe Facebook.

Politicianul PNL mai afirmă că necesarul de finanţare al României pe 2018 a fost de 82 de miliarde de lei, ceea ce a însemnat cu 20 de miliarde de lei mai mult decât în anul 2017, iar acești bani trebuie împrumutaţi la dobânzi duble faţă de decembrie 2016.

Comentarii

loading...