Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ford şi Henkel se alătură boicotului contra Facebook

Ford şi Henkel se alătură boicotului contra Facebook

Producătorul auto american Ford Motor şi grupul german de bunuri de consul Henkel au anunţat luni că se alătură boicotului împotriva publicităţii pe Facebook.

Florin Budescu 0 comentarii

Acesta este organizat de mai multe asociaţii pentru a presa platforma de socializare să combată mai eficient conţinutul care răspândeşte ura şi dezinformarea, relatează Reuters, citată de News.ro.

Ford a anunţat că va opri promovarea pe toate platformele de socializare din Statele Unite, pentru următoarele 30 de zile.

Al doilea mare producător auto din Statele Unite a arătat că îşi va reevalua prezenţa pe toate platformele de socializare şi că ura, violenţa şi nedreptatea rasială trebuie să fie ”eradicate.”

Un purtător de cuvânt al Henkel a declarat luni că grupul se alătură boicotului împotriva Facebook.

Henkel, care fabrică săpunul Dial, detergentul Persil şi şamponul Schwarzkopf, ”nu se va mai promova pe serviciile Facebook în luna iulie, cu toate brandurile sale”, a spus purtătorul de cuvânt.

Ford şi Henkel s-au alăturat unei liste lungi de companii care şi-au oprit promovarea pe Facebook, pentru a susţine campania împotriva urii şi dezinformării pe platformele companiei.

Comentarii

loading...