18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăEconomieForum de comunicații și automatizări industriale, organizat în premieră în România

Forum de comunicații și automatizări industriale, organizat în premieră în România

LAPP Romania, producator mondial de renume in domeniul cablurilor si accesoriilor, a fost gazda unui eveniment inedit, aflat la prima editie in Romania si destinat profesionistilor din inginerie: Engineering Automation Forum (EAF).

Evenimentul sprijinit de partenerii LAPP, WSCAD si Mitsubishi Electric a reunit peste 60 de participanti din companii specializate in domeniul proiectarilor industriale, productie sau automatizari industriale. Tematicile abordate in cadrul prezentarilor interactive si sesiunilor de discutii au avut ca scop schimbul de bune practici si experiente privind procesele de inginerie. 

“Suntem entuziasmati de lansarea EAF in Romania. Ne-am bucurat sa vedem ca participantii au fost interesati si multumiti de formatul si informatiile prezentate in cadrul evenimentului, astfel ca ne gandim deja sa organizam inca doua editii, dar in regiuni diferite ale tarii”, a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing LAPP Romania.

Pe parcursul editiei de anul acesta, LAPP a prezentat cele mai noi produse si solutii in domeniul comunicatiilor industriale, precum switch-urile Etherline Access, dar si gama de cabluri de date care respecta diferite standarde, precum PROFINET sau CC-Link. De asemenea, specialistii LAPP s-au aflat la fata locului pentru a oferi expertiza gratuita.

Despre EAF in lume

Engineering Automation Forum este un eveniment international organizat de companii din intreaga lume precum WSCAD, Schneider Electric, Siemens, Wago, Weidmuller etc., iar echipa organizatoare difera de la eveniment la eveniment.

Indiferent de formatul si tematicile de discutie alese, partenerii colaboreaza pentru a le aduce participantilor cele mai noi solutii si informatii din piata, relevante domeniului in care acestia activeaza. 

Despre LAPP Romania

LAPP Romania ofera o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri, alaturi de produsele nou-lansate, mentionate anterior.

De asemenea, LAPP Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi, expertiza, cat si inovatie, calitatea fara compromisuri si portofoliul de produse oferit. LAPP detine o experienta de peste 60 de ani in domeniul cablurilor electrice, asigurand o functionalitate fara griji a oricarei afaceri.

Cele mai citite

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă