Ionuţ Mişa

Ionuţ Mişa

Fostul ministru Ionuţ Mişa a fost numit preşedinte al ANAF. Ce alte decizii a luat premierul Dăncilă

Ionuţ Mişa, fost ministru de Finanţe în Guvernul Tudose, a fost numit în funcţia de preşedinte al ANAF, printr-o decizie semnată de premierul Viorica Dăncilă.

Mihai Diac 0 comentarii

UPDATE 15,30: Funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală este preluată de fostul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, iar Mirela Călugăreanu este eliberată din funcţia de conducere deţinută la ANAF.

Aceste decizii ale premierului au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

-------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 14,00: Fostul ministru Ionuţ Mişa a fost propus oficial de către ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a ocupa funcţia de preşedinte al ANAF. Decizia finală o va lua premierul Dăncilă.

-------------------------------------------------------------------------------

Informaţia legată de venirea lui Ionuţ Mişa la conducerea ANAF a fost lansată de Gelu Diaconu, care, la rândul lui, a fost preşedinte ANAF.

Gelu Diaconu susţine că premierul Viorica Dăncilă îl va numi pe Mişa în fruntea ANAF. Tot potrivit lui Gelu Diaconu, Alex Draghici va fi numit vicepreşedinte pentru colectare în cadrul ANAF.

Motivul acestor schimbări în conducerea ANAF ar fi rezultatele, considerate foarte slabe, în ceea ce priveşte colectarea la bugetul de stat.

Ionuţ Mişa a fost ministru în Guvernul Tudose, unde a fost înlocuit de Eugen Teodorovici.

Anterior, Ionuţ Mișa fusese şeful Direcției mari contribuabili din ANAF și secretar de stat în Ministerul Finanţelor, în Guvernul Grindeanu.

Comentarii

loading...