13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăEconomieGALERIE FOTO Sistem electronic de informare a călătorilor în Gara de Nord

GALERIE FOTO Sistem electronic de informare a călătorilor în Gara de Nord

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a început deja să instaleze în Gara de Nord panouri electronice pentru informarea călătorilor.

Nu mai puțin de 28 de panouri electronice cu LED vor oferi informaţii referitoare la orele de sosire/plecare, ruta sau linia de garare a trenurilor, a informat CFR SA la solicitarea adresată de România liberă.

Ele vor fi montate la intrările în gară (Griviţa-Metrou, Coloane şi Dinicu Golescu),  în faţa Biroului Central de Informaţii, la intrarea şi la mijlocul peroanelor 1-14, în holul caselor de bilete clasa I.

În plus, 17 monitoare TV vor fi montate în birourile de informaţii – biroul central de informaţii/biroul de informaţii clasa a II-a/biroul Relaţii cu Publicul – , la casele de bilete clasa a II-a şi în sălile de aşteptare clasa I şi a II-a.

Termenul de finalizare și de punere în funcțiune a investiției este luna iunie. Investiția a fost realizată din fonduri proprii ale CFR SA, pe baza unui contract în valoare de 1,7 milioane de lei încheiat cu  SC ISAF SA.

Cele mai citite

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă