Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Tren deraiat la Constanța. Două vagoane au sărit de pe linie

FOTO Tren deraiat la Constanța. Două vagoane au sărit de pe linie

Starea precară a infrastructurii feroviare din România își spune din nou cuvântul. Un nou incident neplăcut a avu loc duminică la prânz la Constanța, unde două vagoane ale unui tren au deraiat.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Este vorba de două vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului privat Tehnotrans, care au deraiat la intrarea în stația Constanța Mărfuri, stație aflată pe secția neinteroperabilă Palas-Cap Midia, care este administrată de gestionarul privat de infrastructură Grup Feroviar Român (GFR).

CFR SA, gestionarul infrastructurii feroviare publice din România, a precizat că pe  secția Palas-Cap Midia nu circulă trenuri de călători. CFR SA a mai precizatcă va asigura sprijinul tehnic necesar operațiunilor de intervenție, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea și repunerea pe șină a celor două vagoane. Vagoanele deraiate erau goale.

Comentarii

loading...