Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Giurgiu: Primăria municipiului depune proiecte de eficientizare energetică pentru 40 de blocuri

Primăria municipiului Giurgiu va depune în acest an proiecte pentru finanţare prin POR, axa de eficienţă energetică, pentru 40 de blocuri de locuinţe din oraş, în valoare totală de aproximativ 4 milioane de euro.

Rl online 0 comentarii

"Pentru finanţare prin POR, 3.1, axa de eficienţă energetică, depunem proiecte în luna februarie pentru patru ansambluri de blocuri, asta înseamnă aproximativ 40 de blocuri. Valoarea aproximativă este de aproape 100.000 euro pe fiecare bloc, partea bună este aceea că situaţiile neconforme pot fi remediate până la finalizarea procesului de execuţie a lucrărilor", declarat luni, pentru Agerpres, directorul Direcţiei de Programe Europene din cadrul Primăriei Giurgiu, Meca Ianca.

Sursa citată a menţionat că au fost incluse în proiect blocurile ai căror proprietari şi-au exprimat intenţia în scris de a intra în programul acesta de finanţare şi vor fi imobile situate pe şoseaua Bucureşti, strada Tineretului, un bloc în centrul oraşului şi unul în cartierul Policlinică.

Potrivit datelor oferite de Primăria Giurgiu, aproximativ 25%, respectiv "55 de blocuri din cele două sute de blocuri din oraş au beneficiat deja de programe de eficientizare energetică în anii trecuţi".

Comentarii

loading...