Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Guvernul de la Paris cere grupului Renault să crească producția în Franța, nu în alte țări

Guvernul de la Paris cere grupului Renault să crească producția în Franța, nu în alte țări

Ministrul francez al Mediului a cerut ca grupul Renault să dezvolte producția în Franța, nu în alte țări, întrucât primește de la statul francez un ajutor de 5 miliarde de euro.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul francez al Mediului, Elisabeth Borne, consideră că grupul auto Renault trebuie să-și dezvolte capacitatea de producţie în Franța, nu peste hotare, întrucât primește de la Paris un pachet de sprijin de cinci miliarde de euro, anunță, duminică, agențiile internaționale de presă.

Ministrul Elisabeth Borne a precizat că sunt "discuții în curs" cu responsabili ai grupului Renault, "pentru a opri, de exemplu, dezvoltarea capacităților de producție în străinătate".

După cum se știe, grupul Renault are importante activități de producție în România (uzina Dacia) precum și în țări cum ar fi Turcia și Maroc.

Comentarii

loading...