Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Importurile de țiței ale României au scăzut cu peste 25 la sută

Importurile de țiței ale României au scăzut cu peste 25 la sută

Importurile de petrol ale României au scăzut cu 26,2 la sută în primele șapte luni ale anului 2020 față de perioada similară din anul trecut.

Mihai Diac 0 comentarii

România a importat, în primele şapte luni ale anului curent, o cantitate de ţiţei de 3,68 milioane tone echivalent petrol (tep), ceea ce reprezintă cu 1,308 milioane tep mai puțin decât în primele șapte luni din anul precedent, arată datele centralizate la nivelul Institutului Naţional de Statistică (INS).

Pe de altă parte, producţia de ţiţei a României a fost de 1,92 milioane tep în primele șapte luni din anul 2020, ceea ce reprezintă cu 1,3 la sută mai puțin decât în perioada corespunzătoare a anului trecut.

Comentarii

loading...