Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Românii ar putea să fie impozitaţi în funcţie de evoluţia pieţei imobiliare, conform unei iniţiative legislative.

Românii ar putea să fie impozitaţi în funcţie de evoluţia pieţei imobiliare, conform unei iniţiative legislative.

Impozit pe clădire în funcţie de evoluţia pieţei imobiliare

Românii ar putea să fie impozitaţi în funcţie de evoluţia pieţei imobiliare, conform unei iniţiative legislative. Guvernul lucrează la o modificare a Codului Fiscal.

Florin Budescu 0 comentarii

Aceasta prevede că, începând cu anul 2018, impozitarea clădirilor nerezidențiale aflate în propritatea persoanelor fizice sau juridice va fi realizată exclusiv pe baza evaluării valorii de piață, atrage atenția Adrian Vascu, fost președinte al ANEVAR.

Deşi Codul Fiscal nu a fost modificat anul trecut pentru a intra în vigoare de la începutul anului 2018, Guvernul nu a renunţat la această intenţie. Propunerea circulă pe la autorităţile locale din România, spune Adrian Vascu, citat de Capital.

Evaluatorul avertizează că nu este posibilă estimarea valorii de piaţă a unei clădiri şi cere Guvernului să elimine această eroare din proiectul de lege.

Comentarii

loading...