Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

În București s-a deschis o piață cu produse alimentare bio

În cartierul Colentina din nord-estul Capitalei, o piață agroalimentară s-a profilat pe produse bio.

Mihai Diac 0 comentarii

Asociaţia Bio-România şi Federaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale Româneşti vor comercializa produse în Piaţa Românilor - fosta piaţă Colentina din București.

"Produsele tradiţionale sunt atestate de Ministerul Agriculturii, iar cele ecologice sunt certificate de către firme autorizate de Ministerul Agriculturii, deci statul român garantează calitatatea produselor din această piaţă", a anunțat Marian Cioceanu, preşedintele Asociaţiei Operatorilor din Agricultura Ecologică Bio România, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare.

Marian Cioceanu a precizat că, de acum înainte, în fosta piață Colentina se vor vinde doar produse româneşti.

Comentarii

loading...