Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În pofida criticilor, George Soros intenţionează să facă tranzacţii cu criptomonede

În pofida criticilor, George Soros intenţionează să facă tranzacţii cu criptomonede

Fondul de tranzacţii speculative al omului de afaceri George Soros intenţionează să se implice în tranzacţii de criptomonede, relatează site-ul agenţiei de presă Bloomberg.

Iulian Budușan 0 comentarii

Deşi George Soros a criticat criptomonedele în luna ianuarie, fondul de investiţii cu un capital de 26 de miliarde de dolari al familiei omului de afaceri intenţionează să participe la tranzacţii cu monedă digitală.

Adam Fisher, directorul pentru Macroinvestiţii al companiei Soros Fund Management, cu sediul în oraşul american new York, a primit aprobarea internă de a face tranzacţii cu monedă virtuală. Aprobarea de principiu a fost acordată acum câteva luni, dar deocamdată nu a fost făcută nicio tranzacţie. Purtătorul de cuvânt al companiei a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.

George Soros a criticat în ianuarie monedele digitale, la Forumul Economic Mondial Davos, omul de afaceri explicând că monedele digitale nu pot funcţiona precum cele reale, deoarece sunt foarte volatile.

 
"În contextul în care sunt regimuri dictatoriale în ascensiune, rezultatul va fi mereu diferit, deoarece liderii ţărilor cu astfel de regimuri vor recurge la Bitcoin pentru a-şi construi un cuib în străinătate", afirma George Soros, în vârstă de 87 de ani, pe 25 ianuarie.

În pofida criticilor, unii analişti financiari anticipau intrarea lui George Soros pe acest segment de tranzacţii, notează agenţia de presă Bloomberg.

 

Comentarii

loading...