Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Indicele Robor la 3 luni a înregistrat o creștere la 2,04 la sută

Indicele Robor la 3 luni a înregistrat o creștere la 2,04 la sută

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la nivelul de 2,04%, potrivit datelor publicate marţi de Banca Naţională a României (BNR). Luni, BNR a decis să mărească dobânda de referinţă de la 1,75% la 2%.

Rl online 0 comentarii

Robor la 3 luni este indicatorul principal în funcţie de care se calculează dobânzile variabile la creditele în lei. 

Luni, indicele a scăzut la 2%. Tot luni, BNR a decis să crească dobânda de referinţă de la 1,75% la 2%.Totodată, indicele Robor la 6 luni a crescut marţi la 2,25%, potrivit news.ro.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii pentru creditele în lei acordate pe piaţa interbancară, iar creşterea acestui indicator va duce la un avans al ratelor în cazul creditelor în lei.

Comentarii

loading...