Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Inspectorii ITM au amendat brutăria din Ditrău cu 10.000 de lei

Inspectorii ITM au amendat brutăria din Ditrău cu 10.000 de lei

Inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au constatat mai multe nereguli la brutăria din Ditrău (județul Harghita), de unde a izbucnit scandalul legat de cei doi muncitori proveniți din Sri Lanka.

Mihai Diac 0 comentarii

Inspectorii de muncă trimiși în control la Ditrău verifică încă, marți, activitatea brutăriei din această localitate și au identificat câteva nereguli în activitatea acesteia.

Din acest motiv, inspectorii ITM au aplicat acestui agent economic o amendă de 10.000 de lei, a anunțat, marți dimineață, la un post de televiziune, șeful Inspecției Muncii.

Pe de altă parte, el a precizat că neregulile se referă la unele aparate din dotarea brutăriei și că n-au nicio legătură cu cei doi cetățeni străini, proveniți din Sri Lanka, de la care a pornit scandalul de la Ditrău.

Comentarii

loading...