Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Investiţii de milioane de lei pentru sistemul de apă şi canalizare din Adjud şi Rugineşti

Investiţii de milioane de lei pentru sistemul de apă şi canalizare din Adjud şi Rugineşti

Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea anunţă inaugurarea lucrărilor de extindere şi reabilitare la sistemele de alimentare cu apă şi canalizare din municipiul Adjud, parte a unui proiect în valoare de 31.493.076,74 lei, potrivit unui comunicat remis marţi, de Agerpres.

Rl online 0 comentarii

De aceste lucrări vor beneficia circa 18.800 de locuitori din municipiul Adjud şi comuna Rugineşti.

"Lucrările fac parte din proiectul 'Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare, judeţul Vrancea - Vranceaqua, etapa a II-a', finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare. Investiţiile realizate pentru lucrările aferente contractului vor deservi o populaţie de circa 18.800 de locuitori din municipiul Adjud şi comuna Rugineşti. Valoarea contractului este de 31.493.076,74 lei, (echivalentul a 6.045.628 euro), din care: 26.769.115,3 lei din fonduri europene, 3.615.285 lei din fonduri de la bugetul de stat 629.861,53 lei din fonduri de la bugetele locale ale Consiliului Judeţean Vrancea şi ale UAT-urilor", se arată în comunicatul CJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în cadrul acestui proiect, la Adjud vor fi realizate lucrări de extindere a aducţiunii de apă pe o lungime de 3.347 metri, reabilitarea reţelelor de distribuţie pe o lungime de 3.828 metri şi extinderea reţelelor de distribuţie pe o lungime de 9.464 metri. Reţeaua de canalizare va fi reabilitată pe o lungime de 689 metri şi extinsă pe o lungime de 4.362 metri. De asemenea, în comuna Rugineşti, reţeaua de canalizare va fi extinsă pe o lungime de 8.534 metri, vor fi extinse cinci staţii de pompare ape uzate şi conductele de refulare pe o lungime de 5.709 metri.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 20 luni, la care se adaugă 36 de luni, perioada de garanţie.

Comentarii

loading...