15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăEconomieLudovic Orban: Magistrala 5 va fi gata în scurt timp

Ludovic Orban: Magistrala 5 va fi gata în scurt timp

Prezent la vizita de lucru de pe șantier, ministrul Transporturilor Lucian Bode și-a cerut scuze în numele celor 11 predecesori care s-au perindat în funcție din 2011, de când a fost inagurat șantierul din Drumul Taberei.

„Important este că astăzi această magistrală prinde contur și va fi dată în folosință cât de repede este posibil. Când va fi totul gata din punct de vedere tehnic, magistrala M5 va fi pusă în circulație, nu dau pronosticuri” a afirmat premierul.

„Tehnic se poate realiza în decurs de o lună jumătate, maximum două”, a precizat Orban. Anunțul a venit în condițiile în care nici ultimul termen avansat, 30 iunie, nu va fi respectat.

Pe de altă parte, actualul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, și-a cerut scuze în numele tuturor celor care au gestionat portofoliul din 2011, când s-au inagurat lucrările la Magistrala 5.

„Iată că suntem în iunie 2020 și, din păcate, termenul asumat, adică darea în folosință a magistralei M5 pe 30 iunie, nu poate fi respectat. Vreau să îmi cer scuze public în numele celor 17 miniștri care au condus Metrorex din 2011”, a afirmat Bode.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă