5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăEconomieMcDonald's va aduce srilankezi în restaurantele din România

McDonald’s va aduce srilankezi în restaurantele din România

Aducem srilankezi. Avem un proiect în derulare, sunt în selecţie şi vor începe să lucreze începând cu luna ianuarie. Începem cu un pilon test, învăţăm şi noi, ne obişnuim cu ei, ei cu noi. Aducem iniţial 30 de persoane, însă planificăm să continuăm”, a declarat pentru wall-street.ro Irina Ignătescu, director de resurse umane în cadrul McDonald`s.

Pentru selecţia acestora, echipa de HR din România a mers personal în Sri Lanka.

“Ne gândim că pot fi o soluţie, investim să îi aducem, pilotăm, vedem cum funcţionează, legendele urbane sunt multe în jurul nostru, însă noi vrem să avem propria noastră experienţă. Sunt oameni care au lucrat în restaurante, este foarte important pentru noi să aducem oameni cu experienţă, care au mai lucrat în lanţuri similare, din fast-food sau restaurante. Urmează să fie pregătiţi şi în McDonald`s, vor intra în programul de formare în luna ianuarie”, a explicat Ignătescu.

Angajaţii din Sri Lanka vor lucra cu un contract pe perioadă determinată de doi ani, cu posibilitatea de prelungire.

Pe lângă salariu, angajaţilor srilankezi li se va asigura şi cazarea în România.

“Da, sunt costuri mari, dar, pe de altă parte, şi nevoia de a avea oameni în restaurante este mare. Este mare pierderea şi atunci când iei un om, îl formezi, ca după 2-5 luni să îl pierzi”, a precizat reprezentatul McDonald`s.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă