Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în 2019, cum promitea ministrul Cuc

Noul director general al Metrorex, Mariana Miclăuș, a anunțat un nou termen pentru momentul punerii în circulație a metroului în cartierul Drumul Taberei.

Mihai Diac 0 comentarii

”Noi ne dorim să finalizăm lucrările și voi face și o vizită pe șantier. În momentul de față ele sunt finalizate în proporție de 87 la sută. La contractul de automatizare trebuie realizată mai întâi proiectarea și apoi lucrările propriu zise. Eu estimez că la sfârșitul semestrului 1, începutul semestrului 2 se va putea circula”, a declarat, joi, Mariana Miclăuș.

Pe de altă parte, președintele sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, a spus că Magistrala 5 de metrou, pe tronsonul Eroilor - Râul Doamnei, va fi gata în vara anului 2020, anunță publicația "Club feroviar".

”În 2011 spuneam că dacă va fi gata în 2020 e bine și lumea mi-a spus că mă cred Silviu Brucan. Acum spun din nou – dacă în iulie anul viitor vom avea metrou în Drumul Taberei e bine”, a avertizat Ion Rădoi.

Amintim că ministrul Transporturilor din Guvernul Dăncilă, Răzvan Cuc, declarase în mai multe rânduri că Magistrala 5 de metrou va fi dată în folosință în cartierul Drumul Taberei în decembrie 2019.

Comentarii

loading...