Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Micii producători pot vinde legume marilor magazine prin internet

Ministerul Agriculturii a pus la punct un site destinat micilor producători de legume, pentru a-i ajuta să comunice cu marile lanțuri comerciale din România.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a pus la dispoziția micilor producători, începând cu data de 30 martie 2020, un portal în care pot completa cantitățile de legume disponibile și prin intermediul căruia se facilitează dialogul între producători și marile lanțuri de retail.

Platforma poate fi accesată la următoarea adresă:  https://rndr.ro/legume/

Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, creând un cont de utilizator.

După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător și se poate completa anunțul.

Această inițiativă a Ministerului Agriculturii se desfășoară prin serviciul Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală (RNDR) și are scopul de a identifica cele mai bune modalități de preluare a mărfii direct de la producători.

Comentarii

loading...