Foto: http://www.hondaofclearlake.com

Foto: http://www.hondaofclearlake.com

Ministrul Mediului: Nu mai prezint nicio formulă despre taxa auto până nu se fac studii care să arate nivelul emisiilor

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat, luni, la Ploieşti că nu va mai prezenta niciun fel de formulă despre taxa auto până nu va avea studii exacte legate de nivelul de emisii, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Întrebată luni la Ploieşti despre proiectul taxei auto, Graţiela Gavrilescu a răspuns că nu mai prezintă "niciun fel de formulă până nu se fac studii în care să fie regăsite nivelul emisiilor".

”Nu am exact studii care să-mi demonstreze, şi studii nu făcute aleator în nu ştiu ce mare aglomerare, ci peste tot, în toată ţara, în care să ni se demonstreze care este nivelul de emisii, atât pe monoxid de carbon, pe CO2, pe pulberi în suspensie, nu o să mai prezint niciun fel de formulă pentru că asta înseamnă că nu suntem total ancoraţi în realitate", a afirmat Gavrilescu.

Ministrul Mediului declara în decembrie 2017, în şedinţa Comisiilor de Mediu ale Parlamentului, că timbrul de mediu ar putea fi înlocuit până în luna martie sau aprilie 2018, conform directivelor europene, pentru diminuarea poluării.

Ulterior, la începutul acestui an, ministrul Mediului susţinea că noua taxă de mediu nu este gata şi lăsa de înţeles că termenul de luna martie pentru elaborarea unei noi taxe ar putea fi decalat.

Comentarii

loading...