Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Ministrul Sănătăţii, despre diminuarea salariilor din sistem: 3% dintre angajaţi vor avea probleme

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat, joi, că 3% dintre angajaţii din Sănătate vor avea probleme în ceea ce priveşte salariile, în sensul că acestea vor fi mai mici de la 1 martie, menţionând că nu este vorba despre medici.

Rl online 0 comentarii

"3 % cu probleme, dar nu cu probleme mari. Pentru consilieri salariile vor scădea cu aproximativ 23%. Consilierii la cabinetul demnitarului trebui să aibă acelaşi salariu. Ajustarea s-a făcut şi la nivelul funcţiior de conducere din minister", a declarat Sorina Pintea.

În ceea ce priveşte pe medicii de familie, Ministrul Sănătăţii susţine că aceştia vor beneficia de creşteri, întrucât bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost mărit.

De asemenea, pentru medicii specialişti, salariile vor creşte considerabil.

Comentarii

loading...